Descarregar Pdf

PREMIATS/DES DEL II CONCURS DE RELATS CURTS

Categoria A d'estudiants/tes de Grau de la Facultat de lletres:

Primer Premi:

Relat titulat Fragmentos de un naufragio sin respuesta, autora, Rosa María Conesa, estudiant del Grau de Filologia.

Segon Premi:

Relat titulat Compañeros de viaje, autor, Axel Lapuerta Coll, estudiant del Grau en Comunicació Audiovisual.

 

Categoria B d'estudiants/tes de mobilitat de la Facultat de Lletres:

Primer Premi:

Relat titulat El viaje, autor Li Wenhao, estudiant de mobilitat de tercer curs del Certificat d'Estudis Hispànics.

Segon Premi:

Relat titulat El viaje mágico, autor Meilan Lin, estudiant de mobilitat de tercer curs del Certificat d'Estudis Hispànics.

cartel 2017 A3-1

El Departament de Filologia Clàssica, Francesa i Hispànica, de la Universitat de Lleida va organitzar la segona edició del Concurs de Relats Curts, destinat 1) a tot l'estudiantat matriculat en qualsevol dels Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida i 2) a l'estudiantatde mobilitat de la dita Facultat. Aquesta activitat dona protagonisme a l'estudiantat del Grau de Filologia Hispànica i de la Facultat, així com integra l'estudiantat de mobilitat ja que ofereix un apropament a la llengua castellana diferent a l’estrictament acadèmic. Aquest concurs té com a objectiu proporcionar un mitjà per a què els estudiants i estudiantes expressin les seves inquietuds literàries i el seu interès per la llengua castellana en un àmbit creatiu. 

El tema del Concurs va ser el viatge i els seus diferentes sentits literaris i vitals. El termini de lliurament va ser el 28 d'abril de 2017,

El jurat qualificador, format per quatre professors i professores de les àrees de Literatura Espanyola i de Llengua Espanyola del Departament de Filologia Clàssica, Francesa i Hispànica, va emetre el seu veredicte seleccionant quatre relats finalistes, concretats 1) en un primer i un segon premis per estudiantat de qualsevol dels Graus de la Facultat de Lletres, i 2) un primer i un segon premis per estudiantat dels programes de mobilitat de la Facultat de Lletres.

   Darrera modificació: