III Concurs de Relats Curts

 Descarregar Pdf

Premiats del III Concurs de Relats Curts

Categoria A d'estudiants de Grau de la Facultat de lletres:

Primer Premi:

Relat titulat Taxidia, autora, Olga Algaba Perales, estudiant del Grau de Comunicació i periodisme audiovisuals.

Segon Premi:

Relat titulat El rayo, autora, Núria Freixes Miró, estudiant del Doble Grau en Llengües aplicades i traducció - Filologia Hispànica. 

Categoria B d'estudiants de mobilitat de la Facultat de Lletres:

Primer Premi:

Relat titulat Dos manos, autora Yan Xiang, estudiant de mobilitat de tercer curs del Certificat d'Estudis Hispànics.

Segon Premi:

El segon premi d'aquesta modalitat ha estat declarat desert pel jurat per unanimitat.

Categoria C d'estudiants de 1r i 2n de Batxillerat:

Primer Premi:

Relat titulat Diálogos de la cebolla, autora, Etna Miró Escobar, estudiant del Col·legi Episcopal (Lleida).

Segon Premi:

Relat titulat Huellas de libertad, autor, Pau Martí Clotet, estudiant del Institut Joan Brudieu (Seu d'Urgell).

Categoria D d'estudiants de 3r i 4t de la ESO:

Primer Premi:

Relat titulat Escribí en el arenal, autora, Anna Escolà i Folguera, estudiant de l’Institut Ciutat de Balaguer (Balaguer).

Segon Premi:

Relat titulat La historia de un mundo cruel, autor, Pau Ortiz Rúbies, estudiant de l’Institut Ciutat de Balaguer (Balaguer).

Els Relats no premiats es poden passar a recollir per la secretaria del departament els dilluns i dimarts de 8.30 a 9.30h i els dijous de 8.30 a 13.30h, despatx 2.43a, a partir del 31 de maig.  Transcorreguts dos mesos a partir d'aquesta data, si no han estat recollits, es considerarà que els autors i autores en renuncien i els originals seran destruïts.

Commemora el 75è aniversari de la mort de Miguel Hernández i se celebra en el marc de la III Setmana de les Lletres Hispàniques

El Departament de Filologia Clàssica, Francesa i Hispànica de la Universitat de Lleida ha organitzat la tercera edició del Concurs de Relats Curts, destinat als estudiants matriculats en qualsevol dels Graus de la Facultat de Lletres inclosos els de mobilitat, així com als estudiants de 1r i 2n de batxillerat i de 3r i 4t de la ESO de la circumscripció de Lleida.

El relat s'havia d'escriure en castellà i el tema del concurs era LLIURE. No obstant això, tenint en compte que al 2018 es compleix el 75ºaniversari de la mort de Miguel Hernández, en els relats s'havia de fer menció o referència a algun títol, frase o vers de qualsevol de les seves obres (poesia i teatre).

La data límit pel lliurament dels textos va ser el 9 de març de 2018 i el lliurament dels premis va tenir lloc en el marc de la III Semana de las Letras Hispànicas del Departament de Filologia Clàssica, Francesa i Hispànica, celebrat a la Universitat de Lleida.

   Darrera modificació: