Curs 2021-22

COL·LOQUI INTERNACIONAL “MEMORALIA DE ACERAS OLVIDADAS”

El Col·loqui Internacional "Memoralia de aceras olvidadas (ligues, yiros y cruisings a Latinoamérica) " es celebrarà en format virtual a la Universitat de Lleida, del 14 al 16 de setembre de 2021.

 

Les tres jornades, de caràcter interdisciplinari, inclouen debats i conferències de prestigiosos investigadors al voltant de la dissidència eròtica en el context llatinoamericà, a propòsit de la imbricació entre sexualitat i espais urbans. Les presentacions abordaran els "Ligues", els "yiros" i la cultura del "cruising" des de disciplines com la Història, la Sociologia, la Filologia o els estudis de gènere.

 

Participants: Pablo Ben (San Diego State University), César Cañedo (Universitat Nacional Autònoma de Mèxic), Humberto Guerra (Universitat Autònoma Metropolitana-Xochimilco), Assen Kokalov (Purdue University Northwest), Santiago Joaquín Insausti (Universitat de Buenos Aires), Mauricio List (Benemérita Universitat Autònoma de Pobla), Helder Thiago Maia (Universidade de São Paulo), Jorge Luis Peralta (UNED-adhuc), José Santa Anna Porras Alcocer (escriptor) i Víctor Saúl Villegas (Universitat Veracruzana).

 

Col·loqui virtual. Inscripció gratuïta mitjançant l’enllaç:

https://forms.gle/9T8ytKcMm9zuDrqb9

 

El programa pot descarregar-se en el següent enllaç:

https://www.ub.edu/adhuc/sites/default/files/2021.09%20Coloquio%20Cruisings%20PROGRAMA.pdf

 

Aquesta activitat forma part del projecte d'investigació "Memorias de las masculinidades disidentes en España e Hispanoamérica"(PID2019-106083GB-100), l’IP és Rafael M. Mérida Jiménez (Universitat de Lleida).

   Darrera modificació: