El Departament de Filologia Clàssica, Francesa i Hispànica publica dues revistes periódiques i dues coleccions d'assajos de dos àmbits diferents.

Àrea de Filologia Francesa

L'Ull Crític

És una col·lecció de l'Àrea de Filologia Francesa de la UdL que recull articles d'investigació sobre escriptors de llengua francesa. Hi participen destacats crítics internacionals.

Revista indexada en: DialnetISOC, RACO (Revistes catalanes d'accès obert)

Ull Crític Assaig

La col·lecció «L'Ull Crític Assaig» vol ser representativa dels diferents corrents de la literatura francesa de tots els temps, analitzats des d'un caire humanista, erudit. Es presenta en forma de monografies precises sobre escriptors francesos, acompanyades d'una selecció bibliogràfica sobre cada autor.

Àrea de Literatura espanyola i Literatura hispanoamericana

Revista Scriptura

La col·lecció «Scriptura» recull, de manera monogràfica, treballs d'especialistes en literatura espanyola.

Revista indexada en: DialnetISOC, RACO (Revistes catalanes d'accès obert), Latindex, DICE

Ensayos Scriptura

Col·lecció de monografies creada i desenvolupada a partir de les investigacions realitzades per prestigiosos filòlegs especialistes en literatura espanyola i iberoamericana.

Área de Llengua i lingüística

Revista Sintagma

Revista interdepartamental de lingüística que pretén fer conèixer els treballs de recerca que s'estan realitzant a les terres de Ponent i afavorir l'intercanvi d'idees i coneixements amb investigadors d'altres indrets.